top of page

De Docenten

Naast de Hoofdleiding en de Algemene leiding gaat er ieder jaar ook een groepje docenten mee die werkelijk onmisbaar zijn! Zij zijn er om de Hoofdleiding te assisteren en natuurlijk voor de aanstaand studenten. De docenten doen met alles gezellig mee en maken er dan ook een groot feest van. Tijdens het kamp kun je ook alvast van alles te weten te komen over hoe het er op school uit gaat zien, en hoe leuk is het als je dan les hebt van een docent die je op het introkamp al hebt ontmoet?

Lidia.jpg

Hoi nieuwe studenten,

 

Mijn naam is Lidia en ik ga voor de 4e keer als docent mee op introkamp. Ik geef het leukste vak bij verpleegkunde (dat zeggen alle docenten 😉), namelijk AFPF (anatomie, fysiologie, pathologie, farmacologie). Ik kom uit de acute zorg, dus het kan mij niet gek genoeg: ik heb weer superveel zin in alle komische situaties op introkamp!

Gilbert.jpeg

Hi aanstormende vpk/bmh-talenten,

Hier Gilbert Koelewijn. Een sportieve Bewegingswetenschapper en daarnaast AFPF-docent op de opleiding Verpleegkunde en fulltime levensgenieter. Als docent behoor ik zo langzamerhand tot het meubilair van het introkamp en hoop ook dit jaar weer op veel gezelligheid. Dus zorg dat je erbij bent en leer alvast de Albatraoz.

Kornelis Jan.jpg

Hallo nieuwe studenten!

 

Als chef docent introkamp mag ik de hoofdleiding lastig vallen of ondersteunen bij van alles en nog wat. Dat betekent vooral dat de hoofdleiding me vraagt mijn collega’s in het gareel te houden. In de opleiding verpleegkunde ga je me tegenkomen zodra het over psychische kwetsbaarheid of communicatieve vaardigheden gaat! En ik organiseer de open dagen, dus dankzij mij zijn jullie hier!

BArt.jpg

Bart Cuppen

bottom of page