top of page

Docenten?! ja! Docenten!

Al is het nog ruim drie maanden voordat het introductiekamp begint, de docenten hebben er ook al ontzettend veel zin in! Langzaam maar zeker stellen zij zich voor op de vernieuwde website. Docenten hebben een speciaal plekje op het introkamp, zonder hen is het namelijk niet compleet! Als je met de trein aankomt in Heino wachten zij jou daar met ontzettend veel enthousiasme en gezelligheid op om je te verwelkomen op het Summercamp Heino.


Zij gaan ieder jaar weer mee en komen ieder jaar met een geweldig thema waarin zij helemaal opgaan. Ze zijn al een keer mee geweest als familie flodder of als tapijt. En nu denk je misschien, ja oké en dat is leuk? Ja dat is harstikke leuk! Een van de meest memorabele momenten voor mij vijf jaar geleden was toen ik aankwam op station Heino en ik toen achtervolgd werd door een stelletje docenten die verkleed waren als varkens. Ik voelde me direct thuis en de drempel lag eigenlijk vanaf het begin niet meer zo ontzettend hoog. Docenten op de HU hebben zichzelf jaar in jaar uit bewezen met hun originaliteit en gezelligheid, en ook dit jaar krijgen zij daar weer de kans voor.


Hoeveel docenten gaan er dan mee? Een aantal, een vast aantal hebben wij niet, maar er is wel altijd een vast groepje docenten die overal bij aanwezig zijn. Zo ook bij de podcast van afgelopen jaar en de introkampen die zijn geweest en nog komen gaan. Dit groepje docenten heeft een welverdiende plek gekregen op onze website. De eerste docent die online staat en zichzelf daarmee voorstelt is Lidia Dudink. Ben jij nou benieuwd naar wie Lidia is? Zij heeft speciaal voor jullie een stukje geschreven over zichzelf! Dus neem snel een kijkje op de docentenpagina!


Tot de volgende!


 37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het leukste introductiekamp begint al over 6 dagen, zijn jullie er klaar voor!?

bottom of page