top of page

Volledig vernieuwde website! 

Lieve nieuwe studenten en trouwe introkampers. Na ongeveer een week hard werken is de website in een compleet nieuw jasje gestoken! We hebben erg ons best gedaan om het overzichtelijker te maken en om de site er professioneler uit te laten zien! Maar wat is er nu vernieuwd? Er zijn een aantal dingen veranderd op de website.


Als eerste is er natuurlijk gewerkt aan de uitstraling van de website. Er zijn nieuwe componenten toegevoegd die in elk deel van de website terugkomen, maar het leukste hieraan is dat het een stuk overzichtelijker is geworden


Ten tweede is er veel ruimte gemaakt voor het voorstellen van de algemene leiding! Ieder groepje wordt voorgesteld en ieder groepje heeft zijn eigen pagina! Super leuk om de AL'ers om hun eigen verhaaltje te delen en hun aankomende studenten alvast enthousiast te maken voor het introductiekamp! Op deze manier kunnen jullie als nieuwe studenten ook alvast een inzicht krijgen wie jullie allemaal al gaan ontmoeten!


Als laatste is er ook plek gemaakt voor de docenten! Elk jaar gaat er een vast groepje docenten mee die het kamp medemogelijk maken. Zij zijn onmisbaar en daarom verdienen zij een plekje op de website! Dit deel van de website is nog in ontwikkeling, maar zal spoedig klaar zijn!


Wat vinden jullie van de vernieuwde website?


gif
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het leukste introductiekamp begint al over 6 dagen, zijn jullie er klaar voor!?

Al is het nog ruim drie maanden voordat het introductiekamp begint, de docenten hebben er ook al ontzettend veel zin in! Langzaam maar zeker stellen zij zich voor op de vernieuwde website. Docenten he